Trænger hækken til at blive klippet? Så kan vi hjælpe dig med at få din hæk til at stå snorlige!

CSB Anlæg ApS tilbyder alle opgaver inden for hækkeklipning for erhvervsdrivende såvel som private kunder i Assens, Ringe, Fåborg, Odense, Svendborg og omkringliggende byer. 

Vi har erfaringen og udstyret til at klare din hækklipning effektivt og professionelt, så du får en velformet hæk lige efter dine ønsker.

Kontakt os for en god aftale

Hvornår klipper man hæk?

Reelt ser, kan du få hækken klippet når det passer ind i din kalender. Men for at opnå en flot og velplejet hæk, er det bedst at gøre det sidst på foråret eller i sommermånederne, gerne før Sankt Hans. 

Tidspunktet for hvornår det er bedst at beskære hækken, kan dog variere alt efter hvilken hæktype du har, og om du planlægger at klippe den 1 eller 2 gange om året. 

Skal hækken klippes 1 eller 2 gange om året? 

Der kan være flere faktorer, der afgør, hvor ofte og hvor meget hækken skal beskæres. Først og fremmest er der stor forskel på de forskellige hæktyper og hvor meget de vokser. Dertil er det også et spørgsmål om præferencer, hvor nogle ønsker et mere ‘’vild’’ udtryk og andre ønsker at den står snorlige uden at der sidder en gren forkert.

Ved nogle fungerer det bedst med to beskæringer årligt, hvor andre f.eks. vokser langsommere og derfor kun behøver én årlig klipning. 

Vi hjælper dig naturligvis både med hækklipningen og med rådgivning om, hvornår og hvordan de bedst beskæres. Derudover sørger vi altid at passe på fuglereder og -unger, der kan bo eller gemme sig i hækken. 

3 fordele ved at beskære hækken kontinuerligt 

Sørger man for at få beskåret hækken jævnligt og korrekt, kan der være flere fordele såsom: 

  • Bedre form og tæthed: Hyppig beskæring kan sørge for at hækken bliver mere tæt og holder den form du gerne vil have
  • Større blomstring og bærproduktion: Har man en hæk der blomstrer eller bærer frugt, så kan korrekt beskæring medføre flere blomster og frugter. 
  • Nemmere klipning: Ved at vedligeholde hækken jævnligt, bliver det nemmere at klippe den og holde formen. 

Beskæring af liguster, bøgehæk og thuja

Ligusterhæk:

Ligusterhække vokser meget og kan derfor godt tåle at blive beskåret to gange årligt. Dette hjælper med at fremme en tæt og sund vækst. 
Et godt tidspunkt for klipningen er i juni eller i august. 

Bøgehæk:

Bøgehække bør blive beskåret minimum én gang årligt, men vokser den meget, kan det godt være nødvendigt at gøre det to gange. 
Det oplagte tidspunkt at klippe dem er fra juli og frem.  Dette bidrager til at bevare hækkens tæthed og form.

Thujahæk:

Thujahækken bør også klippes minimum én gang årligt. De kan både klippes i  foråret eller sommermånederne.
Vejrforhold, placering mm. er dog faktorer der kan påvirke planternes vækst, derfor vil det være forskelligt, hvor ofte der er behov for hækklipning. 

Vi har det rette udstyr til at klare hækklipningen hurtigt og professionelt

Mange af opgaverne løses med den populære Greentech Klipper. Den er monteret på en lille traktor, som har brede græsdæk så underlaget bliver skånet.

Greentech Klipperen klarer også mindre hegn.

Traktorklipningen tilbydes med følgende redskaber.

  • Multi-cutter, som klipper og knuser hækken i én arbejdsgang, så der efter klipningen stort set ikke er hækaffald tilbage. 
  • Grensav til større grene og hække.
  • Knuser til afklippede grene og bunddele.

Er der ikke plads til traktoren, udføres arbejdet med håndkraft og professionelle hækkeklippere – også på el hvis dette ønskes.

Vores erfarne team hos CSB Anlæg ApS er klar til at hjælpe dig med præcis hækklipning på det rette tidspunkt, så din hæk kan trives og se fantastisk ud hele året.

Vi sørger for hækklipning, der får din hæk til at stå knivskarpt

Skal du have klippet hækken? Så kontakt CSB Anlæg ApS allerede i dag og lad os sørge for at din hæk kommer til at stå knivskarpt. 

Du er velkommen til at ringe til os på telefon 20 89 44 35 eller sende en mail til csb@nlaeg.com eller via kontaktformularen her på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig!

Kontakt os for at høre mere