CSB ANLÆG ApS blev stiftet i 2022. Ejer og grundlægger – Christian Skytte Blaabjerg – er udlært anlægsstruktør og kloakmester. Han er bosat i Assens på Vestfyn med sin kone Louise og deres fire børn. 

CSB ANLÆG ApS tilbyder stort set alt inden for entreprenør- og anlægsbranchen. Lige fra store udgravninger til små haveanlæg.

Jeg har endnu ikke prøvet, at der var noget der var for svært, stort, eller småt. Jeg kan det meste, og ellers kender jeg nogen der kan.

Alle opgaver udføres altid i tæt dialog med kunden.
Det kan være svært at forestille sig det færdige resultat af jord- og anlægsarbejde. Det er derfor vigtigt at vende og dreje flere løsninger samt få snakket projektet godt igennem undervejs.
Opgaver udføres i hele landet – men primært på Fyn.

Jeg brænder for at hjælpe med alt indenfor entreprenør- og anlægsbranchen, og min vision er at give mine kunder den allerbedste service med fokus på ærlig og korrekt udførsel af alle opgaver…

1Glæden ved at udføre et godt og ærligt stykke arbejde har altid været min passion.
Jeg startede som 9-årig hos en lokal landmand ved min fødeby – Dyreborg på Sydfyn – og her lærte jeg ikke bare at arbejde, men også hvordan man håndterer mennesker i og omkring arbejdet, pænt og ordentligt.

Jeg vil være mine kunders foretrukne håndværker, også i fremtiden! Det er min højeste prioritet at mine kunder er glade og tilfredse.
…og at de ringer til mig igen, næste gang!

Ring og få en uforpligtende snak.