Som autoriseret kloakmester kan vi hos CSB Anlæg ApS hjælpe med enhver form for kloakarbejde, uanset om det drejer sig om etablering af en helt ny kloak, reparation eller renovering af et nuværende kloaksystem, bekæmpelse af rotter i kloakken via rottespærrer og meget mere. Udover kloakarbejde udfører vi også alle former for entreprenøropgaver hvilket betyder, at vi kan varetage hele opgaven fra start hvor jord- og gravearbejdet udføres, til kloakarbejde og til slut hvor der ved nogle opgaver skal dækkes til igen. 

Autoriseret kloakmester der klarer alle opgaver

  • Etablering af ny kloak
  • Reparation og renovering af kloak 
  • Udskiftning af kloakrør
  • Kloakservice 
  • Kloak og dræn
  • Nedsivningsanlæg
  • Kloakseparering
  • Rottespærre
  • TV inspektion
  • Forsikringsskader

En autoriseret kloakmester spiller en afgørende rolle i at opretholde et sikkert og velfungerende kloaksystem. Vores ekspertise strækker sig over inspektion, rensning, reparation, installation og fejlfinding af kloaksystemer, og vores services udarbejdes altid i overensstemmelse med gældende regler og og teknikker, for at sikre en løsning i top kvalitet. 

Har du en stoppet kloak eller andre kloakproblemer?

Har du kloakproblemer såsom lugt af kloak i hjemmet, problemer med rotter i kloakken eller andet? Så er det tid til at kontakte en kloakmester fra CSB Anlæg ApS, der kan hjælpe med at udbedre problemet. Så snart vi kommer ud, kan vi danne os et overblik og finde frem til dét, der skaber udfordringen. Er problemet ikke lige til at lokalisere ved første øjekast, så kan vi gennem en effektiv TV inspektion lokalisere udfordringen og omfanget af det. Uanset hvad problemet er, har vi autorisationen til at løse enhver kloakopgave. 

Kloakker er ikke altid det, der bliver skænket mange tanker i dagligdagen. Det er ofte først når der opstår et behov eller et problem, at mange tager fat i en kloakmester. Men der kan være flere grunde til at det er en god idé at få udført kloakservice engang imellem, for at få renset kloakken og tjekket op på om alt er som det skal være. 

Kloakseparering - adskillelse af regnvand og spildevand 

Kloakseparering hører også ind under de ydelser vi udfører, som autoriserede kloakmestre. Separatkloakering laves for at adskille regnvand fra spildevand i kloaksystemet. For at kunne gøre dette, skal der installeres separate rørsystemer der transporterer regnvand og spildevand til to forskellige destinationer, hvor det i de traditionelle systemer føres ud gennem ét rørsystem.

Kloakseparering har til formål at reducere belastningen på kloaksystemet, og reducerer risikoen for oversvømmelser ved kraftige regnskyl. Ved at adskille regnvand fra spildevand, kan kloaksystemet bedre håndtere store mængder regnvand uden at overbelaste kapaciteten. Dette kan mindske risikoen for tilbageløb af kloakvand i boliger og offentlige områder samt minimere skader forårsaget af oversvømmelser.

Skal du bruge en Autoriseret Kloakmester på Fyn?

Har du problemer med kloakken, eller brug for hjælp til en form for kloakarbejde, så er du velkommen til at kontakte CSB Anlæg ApS på telefonnummeret 20 89 44 35, mail csb@nlaeg.com eller gennem kontaktformularen her på siden. 

Vi står klar til at hjælpe dig, og tilbyder naturligvis også professionel rådgivning og vejledning, så du får den løsning der passer bedst til din konkrete situation. Vi hjælper privatpersoner, erhvervsdrivende og det offentlige i Assens, Ringe, Faaborg, Odense, Svendborg og omkringliggende byer. 

Kontakt os og hør mere