Har du problemer med rotter, så kan det være en god idé at få tjekket, om kloaksystemet har en rottespærre installeret, og om den fungerer som den skal. De fleste rotter lever i kloakker og kan nemt komme gennem afløb, hvis der ikke er installeret en rottespærre til at holde dem væk. Har du set rotter eller oplever du rotteekskrementer i nærheden af afløb eller kloakrør, unormale lyde fra kloakken eller lugtgener fra afløb, så er det en god idé at kontakte en kloakmester, der kan hjælpe dig. 

Hos CSB Anlæg ApS er vi autoriserede kloakmestre og klarer alle former for kloakservice herunder rottespærre. Vi hjælper med at sikre, at dit kloaksystem fungerer optimalt og sikkert. Vi er specialister i installation af rottespærrer, der er en afgørende i at forhindre skadedyrsindtrængen i dit hjem eller virksomhed.

Hvordan fungerer en rottespærre? 

En rottespærre installeres i kloaksystemet for at forhindre rotter og andre skadedyr i at trænge ind i bygninger gennem kloakrørene. Rotter er kendt for at være dygtige til at navigere gennem kloaksystemer, og kan udgøre en betydelig sundhedsrisiko, samt forårsage skade på ejendomme - og her kommer rottespærren ind i billedet. Rottespærrer er designet til at stoppe rotter fra at passere gennem kloaksystemet, og ind i dit hjem eller virksomhed, og er derfor en god investering. 

Vores team af autoriserede kloakmestre har omfattende erfaring og ekspertise i installationen af rottespærrer. Vi starter altid med at foretage en grundig inspektion af kloaksystemet, for at identificere eventuelle potentielle indgangssteder for rotter. Derefter vil vi anbefale den bedste type rottespærre til dine behov og installere den professionelt.

Der er god grund til at få monteret en rottespærre

Installation af rottespærrer har en række fordele. For det første beskytter det dit hjem eller virksomhed mod rotteindtrængen, hvilket reducerer risikoen for skader på ejendommen og sundhedsproblemer for beboere eller medarbejdere. Derudover kan rottespærrer bidrage til at forhindre lugtgener og andre ubehagelige konsekvenser af rotteindtrængning i kloaksystemet. Endelig kan installation af rottespærrer være en langsigtet investering, der sparer tid og penge på reparationer og skadedyrsbekæmpelse.

Kontakt os for en god pris på montering af rottespærre

Skal du have monteret en ny rottespærre, eller tjekket op på den nuværende? Så kontakt CSB Anlæg ApS og lad os hjælpe dig. Du er også velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål, eller brug for at høre mere. 

Du kan kontakte os på telefonnummeret 20 89 44 35, mail csb@nlaeg.com eller gennem kontaktformularen her på siden. Vi kører ud og hjælper private, erhvervsdrivende og det offentlige i Assens, Ringe, Faaborg, Odense, Svendborg og omkringliggende byer. 

Kontakt os